Rakennusautomaatio

Talotekniikan ytimessä

Kiinteistöjen tärkeimpiä laitteita on rakennusautomaatiojärjelmä, joka toimii laitteistojen keskipisteenä. Meillä on kokemusta rakennusautomaatiourakoinnista kymmeniä vuosia. Tuomme osaamisemme kokonaisvaltaisesti projektille.

Uskomme tekemiseemme, joten kiinteistönomistaja saa käyttöönsä Actiweb lähdekoodit ja tarvittavat ohjelmistot niiden muokkaukseen. Teemme myös väylälaitteiden integraatiot ammattitaidolla ja joustavalla Actiweb laitteistolla.

Kysy lisää Rakennusautomaatioista:

Tero Rantalalta

Rakennus-
automaatiohuolto

Meiltä hoituvat vaativammatkin rakennusautomaatio- järjestelmien huollot. Saat aina rehellisen ja luotettavan arvion laitteistosi kunnosta sekä pidämme asiakkaamme aina tietoisena työn aikataulusta sekä kustannuksista.

Meille on kertynyt kokemusta useammasta laitemerkistä, minkä ansiosta voimme suorittaa niille laitevaihtoja ja pieniä ohjelmistomuutoksia.

Vuosien varrella meille on kertynyt myös luotettavien yhteistyökumppaneiden verkosto, joten voimme hoitaa hyvin monipuoliset huoltotyöt kokonaisvastuullisesti.

Rakennusautomaatio-
järjestelmien toiminnantarkistukset ja käyttöönotot

Pitkä kokemuksemme auttaa hahmottamaan kokonaisuutta talotekniikasta. Teemme laajasti erilaisten kohteiden toiminnan tarkistuksia, mikä käsittää esimerkiksi toiminnantarkistusraporttien teon sekä ehdotuksia korjaustoimenpiteistä.

Meillä on kokemusta mm. teollisuuslaitosten, toimistotalojen ja sairaalan rakennusautomaatio- järjestelmien toiminnantarkistuksista ja käyttöönottopalvelusta.

Teemme myös muihin taloteknisiin järjestelmiin käyttöönottoja, kysy lisää!

Asiakkaitamme

Virtain Yhtenäiskoulu

(kuva: pilvivalvomon aloituskuva) Kohteessa liitettiin Swegon Wise järjestelmän ilmanvaihtokoneet Actiweb automaatiojärjestelmään hyödyntäen Modbus- sekä [...]