Teratek Automaatio Oy

Älyä talotekniikkaan

Olemme perustaneet yrityksen halustamme mahdollistaa asiakkaillemme tuottavan työskentelyn ja viihtyisän asumisen.

Teratek Automaatio Oy:n asiakkaana voit nukkua yösi rauhassa – yli 30 vuotisen kokemuksen ja satojen vaativien projektien tuoma varmuus mahdollistaa kokonaisvaltaisen vastuun kantamisen.

Meitä ei tarvitse vahtia, asiakkaamme pidämme ajan tasalla ja tieto kulkee sujuvasti eri osapuolten välillä.

Kuuntelemme sinua ja osaamme ottaa kantaa asioihin, mitä et välttämättä huomaa kysyä.

Teemme jokaisen projektin niin hyvin, että voimme olla jokaisesta projektista ylpeitä. Kanssamme työskentely on helppoa – saat aina selkeitä ja ennen kaikkea rehellisiä vastauksia. Lisäksi kanssamme on mukava tehdä töitä – tunnet yhteyshenkilösi ja tavoitat meidät nopeasti!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Urakoimme rakennusautomaatioita
esimerkiksi seuraaviin:

Toimistot

Sairaalat

Koulut

Teollisuus

Kerrostalot

Miksi valita meidät?

 • Toiminta omissa käsissä

  Kun koko toimitusketju on luotettava, on projektinhallinta ennakoitavaa ja tämä tekee meistä kokoamme suuremman luottopakin.

 • Rehellisyys

  Annamme rehellisen arvion urakasta. Haluamme lopputuloksen, joka miellyttää asiakasta ja voimme itse hyvällä omatunnolla mainostaa urakoineemme kohteen.

 • Kokonaisvastuun kantaja

  Olemme urakassa mukana syvemmin kuin pelkästään rakennusautomaatiourakoitsijana. Tähän auttaa kokemus isommista KVR-hankkeista.

 • Moderni tekniikka

  Korvaamme kankeat järjestelmät entistä joustavammin tekniikoin, joita suosittelemaan olemme päätyneet yli 30 vuotisen kokemuksemme ansiossa.